Ilmaiset käyntikortit netistä – vai hiukan paremmat maksulliset?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Käyntikortti tuo yrittäjälle uskottavuutta siinä missä verkkosivutkin. Nykyään käyntikortit on helppo tilata netistä, eivätkä uudet käyntikortit välttämättä maksa senttiäkään. Uskottavuus kuitenkin lisääntyy, kun olet valmis sijoittamaan edes hiukan omaa rahaa käyntikorttiin.

Ilmaiset käyntikortit sopivat hyvin yksityiskäyttöön

Yrittäjänä en itse halunnut käyttää ilmaisia käyntikortteja, koska halusin antaa käyntikortilla aivan tietyn viestin asiakkailleni. Yksityishenkilölle nämä netin ilmaistarjoukset sopivat tietysti mainiosti.

Tilaa ilmaiset käyntikortit Vistaprintiltä!

Vistaprintin maksuttomien käyntikorttien kääntöpuolella oli ainakin vuosi sitten pieni mainosteksti. Tämän vuoksi en suosittele maksutonta versiota yritys- tai vähänkään vakavampaan käyttöön. Parillakymmenellä eurolla saat kuitenkin tilattua premium-käyntikortit ilman mainoksia. Tällöin voit valita kortin ulkoasun jo varsin suuresta valikoimasta — nämä käyntikortit kelpaavat myös yrityskäyttöön mainiosti!

Vai hankkisitko graafikon suunnittelemat käyntikortit?

Jos aiot ryhtyä yrittäjäksi aivan oikeasti, kannattaa sinun mielestäni ehdottomasti investoida yritystoiminnan alussa kahteen asiaan:

  • verkkosivustoon
  • käyntikortteihin
Tilaa ilmaiset käyntikortit netistä

Tilaa käyntikortit Vistaprintiltä!

Sekä verkkosivustot että käyntikortit ovat käytännössä välttämättömiä pientäkin yritystoimintaa käynnistettäessä. Ilman nettisivuja yritys ei ole erityisen uskottava, etsiväthän ihmiset yrityksistä tietoa ensinnä netistä. Samasta syystä verkkosivut ovat välttämättömät yhteyden saamiseksi — harva enää etsii tietoja puhelinluettelon keltaisilta sivuilta.

Itselleni hankin myös graafikon suunnittelemat käyntikortit. Ne ovat aidosti yksilöllisiä, ja auttavat siten yritystä erottautumaan kilpailijoista. Se taas on ehdottoman välttämätöntä mille tahansa yritykselle.

Yksi kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *