Ilmaista rahaa 400 euroa – kiinnostaako?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Tunnetun sanonnan mukaan ilmaista lounasta ei ole olemassa. Toisinaan internetin ihmemaasta on kuitenkin mahdollista löytää ilmaista rahaa ainakin lainaksi.

Monet verkon rahapelisivustot tarjoavat uusille pelaajille jäseneksi liittymisen yhteydessä bonuksen, jonka tarkoitus on houkutella sivustolle uusia jäseniä. Kilpailu sivustojen kesken on muuttunut niin kovaksi, että bonuksilla on mahdollista ansaita hiukan ylimääräistä rahaa.

Viime aikoina kilpailu on kiristynyt myös pikavippi- ja kulutusluottomarkkinoilla niin kovaksi, että myös pikalainojen korkotaso on ollut laskusuunnassa.

Tällä hetkellä ehdottomasti kovimman tarjouksen tekee Vivus, joka myöntää uusille asiakkailleen lainan ilmaiseksi.

Ilmaista rahaa 400 euroa kuukauden laina-ajalla

Kyse on siis lainasta, eikä lahjoituksesta. Saat kuitenkin käyttöösi jopa 400 euron suuruisen lainan, josta et maksa sen paremmin korkoa kuin muitakaan kuluja.

Käytännössä saat siis käyttöösi maksuttoman lainan, ja siten säästät rahaa ainakin korkomenon verran.

Tämän vuoksi oikeastaan jokaisen järkevän ihmisen kannattaa ottaa tämä tarjouttu koroton laina, jos sen kykenee maksamaan kuukauden maksuajan päättyessä takaisin.

Koroton laina mahdollistaa kulutuksen nyt

Useimmat ihmiset kuluttavat rahaa mieluummin nyt kuin kuukauden tai vuoden päästä.

Tämän vuoksi monet nostavat kulutusluottoa tai käyttävät luottokorttia tämänhetkisen kulutuksen rahoittamiseksi — on kivempaa kuluttaa nyt kuin vuoden päästä!

Kulutusluoton tai pikalainan korko on oikeastaan korvaus siitä, että saa siirrettyä tulevaisuuden kulutuksen tähän hetkeen.

Koska Vivus ei peri korkoa lainkaan, onnistut tuomaan kulutuksen tähän hetkeen ilmaiseksi. Siksi Vivuksen luotto auttaa sinua maksimoimaan hyvinvointisi!

Kiinnostuitko? Hae Vivukselta lainaa jopa 400€ kuukauden laina-ajalla!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *