Valuuttakauppa tuottaa, kun euro on kriisissä

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Viime kuukausien aikana tuottoisat sijoituskohteet ovat olleet vähissä. Pörssin madellessa jalometallit ovat olleet harvoja valopilkkuja. Nyt kun euron kriisi näyttää syvenevän, tarjoaa valuuttakauppa rohkealle sijoittajalle mahdollisuuksia.

Tuottava valuuttakauppa on mahdollista myös euron pudotessa

Osakemarkkinoiden ollessa laskussa tuottaa osakkeiden shorttaaminen riskisijoittajalle selvää rahaa. Vastaavasti valuuttamarkkinoilla on mahdollista milloin tahansa lyödä vetoa sekä valuutan nousun että laskun puolesta.

Esimerkiksi tällä hetkellä euron arvoon kohdistuu Kreikan kriisin myötä erittäin suuria laskupaineita. Monet jopa epäilevät kriisin laajenevan pian Italiaan ja Espanjaan. Jos näiden suurten kansantalouksien velkapaperit koetaan kohta Kreikan tapaisiksi riskisijoituksiksi, on vahva euro entistä suuremmassa vaarassa.

Silloin euron arvo todennäköisesti laskee useimpiin muihin tärkeisiin valuuttoihin verrattuna. Kriisiaikana sijoitukset lisäksi hakeutuvat turvallisiksi koettuihin, laadukkaisiin sijoituksiin. Silloin esimerkiksi Yhdysvaltain dollarin kysyntä voimistuu, mikä vahvistaa dollaria entisestään. Siinä tapauksessa USD-euro-valuuttakurssilla spekuloiva sijoittaja voi tehdä huimia tuottoja.

Valokuvassa jeni-seteleitä ja kolikoita.

Valuuttakauppa kannattaa, kun markkinat ovat kriisissä. Valokuva Jim/Flickr.

Piensijoittajat käyvät valuuttakauppaa verkossa

Piensijoittajat käyvät valuuttakauppaa verkossa. Suurten toimijoiden suojautumis- tai spekulatiivisiin tarkoituksiin käydyt markkinat operoivat miljoonien eurojen suuruisilla summilla, minkä vuoksi kyseiset laina- ja johdannaismarkkinat ovat piensijoittajien ulottumattomissa.

Sen sijaan verkon valuuttakauppa-alustoilla käydään kauppaa

  • pienillä transaktiokustannuksilla
  • suurilla vipukertoimilla.

Tämä tekee valuuttakaupasta potentiaalisesti tuottoisaa myös piensijoittajan kannalta. Esimerkiksi FX Bravon kaupankäyntialustalla käytössä on 200:1 -vipu, jonka ansiosta pienetkin valuuttakurssin muutokset johtavat suuriin tuottoihin sijoituksissasi.

Tämänhetkisessä kansainvälisessä rahatilanteessa kiinnostavimpia valuuttapareja suuriin tuottoihin pyrkivän sijoittajan kannalta ovat varmastikin EUR-USD ja EUR-JPY -valuuttaparit. Riskinottokykyinen sijoittaja löisi tällä hetkellä varmasti sekä Yhdysvaltain dollarin että Japanin jenin puolesta.

Jos aloitat nyt kaupankäynnin, FX Bravo tarjoaa sinulle bonuksen

FX Bravolla voit valuuttakaupan lisäksi käydä kauppaa eri hyödykkeillä. Tämän ansiosta vaikkapa kultaan ja hopeaan sijoittaminen onnistuu huomattavasti fyysiseen jalometalliin sijoittamista alhaisemmilla kustannuksilla.

Tällä hetkellä valuuttakaupan aloittamisen puolesta puhuu sekin, että useimmat valuuttakauppa-alustat tarjoavat sinulle tilinavauksen yhteydessä bonuksen. Nyt ei siis ole puhettakaan siitä, että joutuisit itse maksamaan tilinavausmaksuja — palvelumaksuista puhumattakaan!

Kaupankäynnin aloittamiseksi tarvitset luottokortin tai PayPal-tilin. Viimeksimainittu on Suomessa suhteellisen harvinainen, mutta Visa, Diners ja MasterCard ovat meilläkin yleisiä luottokortteja.

Aloita valuuttakauppa FX Bravon välityksellä jo tänään, niin saat valuuttakriisistä hyödyn omalle pankkitilillesi!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *