Töitä tarjolla heti – jätä yhteystietosi jo tänään!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Kesän lähestyessä opiskelijat ja nuoret saapuvat taas sankoin joukoin työmarkkinoille. Useimmat kesätyöpaikat on varmaankin jo täytetty. Sen vuoksi nyt kannattaa harkita myös osa-aikaista työtä tai hiukan vähemmän houkuttelevana pidettyjä työpaikkoja: puhelinmyyntiä tai työskentelyä myyntiständillä.

Puhelinmyyjäksi

Monet karsastavat turhaan työskentelyä puhelinmyyjänä. Kuitenkin sosiaaliselle ihmiselle puhelinmyynti voi olla myyntibonusten johdosta erittäin tuottoisaa työtä. Lisäksi vastuulliset työnantajat maksavat nykyään myös asiallisen peruspalkan — muunlaisia työnantajia ei oikeastaan kannata edes harkita.

Kuva: photos8.com

Best Promotions on yksi maan tunnetuimmista toimijoista puhelinmyynnin saralla.  Työntekijöille maksettava minimipalkka on Helsingissä 1792 euroa. Tämän päälle tienaat vielä provisiot päälle. Best Promotions pitää huolta myös työntekijöidensä fyysisestä kunnosta, sillä kaikki työntekijät saavat Elixian kuukausikortin käyttöönsä.

Promootiotyötä ständeillä

Best Promotions ei kuitenkaan ole pelkkää puhelinmyyntiä. Mukaviin ansioihin voit päästä myös työskentelemällä myyntitöissä ständillä. Tällöin työskentelet jossakin kauppakeskuksessa, ja työajat ovat tämän mukaisesti hiukan puhelinmyyntiä pidemmät. Takuupalkka on 1600 euroa, bonusten jälkeen työntekijän tavoitepalkka on 2800 euroa.

Täytä hakulomake, niin Best Promotions ottaa sinuun yhteyttä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *