Heti töihin: suoramyynti työllistää nopeasti!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Jos tulet toimeen ihmisten kanssa ja pidät ruoanlaitosta, saattaa työ AMC Finlandin suoramyyjänä sopia sinulle erinomaisesti!

AMC Finlandin tuotteita tarvitaan joka kodissa: kestävät teräskattilat, pannut ja höyrytyskattilat sopivat moderniin keittiöön. Kattiloita ja pannuja useimmilla jo onkin, mutta höyrytyskattila puuttuu varmasti lähes joka kodista. Kuitenkin höyryttäminen on erinomainen tapa valmistaa kevyttä, vähärasvaista ruokaa. Sen  vuoksi AMC Finlandin tuotteilla saattaa hyvinkin olla menekkiä suomalaisten keskuudessa.

Yritys valittiin keväällä 2011 vuoden suoramyyntiyritykseksi. Tuomaristo perusteli valintaa mm. sillä, että yritys on toiminut esimerkillisesti sopimusasioissa ja huomioi eettisyyden ja vastuullisuuden toiminnan kaikilla tasoilla.  Sen vuoksi ruuanlaitosta ja terveydestä kiinnostuneiden työnhakijoiden kannattaa ehdottomasti harkita työtä AMC Finlandin suoramyynnissä!

AMC:n edustajat ovat kaikkea tavallisen kotikokin ja täysipäiväisen ammattikokin väliltä. Osa edustajista toimii yksin, osa pariskuntana. Yhteistä heille on korkea asiantuntijuus AMC:n tuotteista ja ruonvalmistusmenetelmistä sekä asiakaspalveluhenkisyys. Myynnin parissa on tälläkin hetkellä tarjolla runsaasti avoimia työpaikkoja. Hae sinäkin edustajaksi AMC Finlandille!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *