Disneyland Paris palkkaa 400-500 suomalaista

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Kesätöiden haku aikaistuu vuosi vuodelta. Tämä ei koske pelkästään suomalaisia työnantajia, minkä vuoksi opiskelijoiden kannattaa toimia aikaisin. Kielitaitoisten nuorten kannattaa ainakin harkita kesätyön hakemista Pariisin Disneylandista, sillä huvipuisto palkkaa ensi kesäksi 400–500 suomalaista kesätyöntekijää.

Disneyland palkkaa kaksi kertaa enemmän suomalaisia kuin viime vuonna

Viime vuonna huvipuistossa työskenteli 201 suomalaista. Ilmeisesti huvipuisto on ollut erittäin tyytyväinen suomalaisten suoritukseen, sillä ensi kesäksi suomalaisten määrä on tarkoitus vähintään kaksinkertaistaa.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan esimerkiksi asiakkaiden vastaanottoon, huvipuiston myymälöihin, siivoukseen, lippujen myyntiin, pikaruokaloihin ja huvipuiston laitteiden valvojiksi. Työn voi aloittaa helmikuun ja heinäkuun välisenä aikana. Kesätyöt päättyvät elokuun tai syyskuun lopussa. Huvipuisto hakee kuitenkin työntekijöitä myös pidemmäksi aikaa.

Englanti on tärkein kieli

Disneylandiin haluavien on osattava ranskaa ainakin jonkin verran. Kyse on kuitenkin sen luokan kansainvälisestä huvipuistosta, että sujuvan englannintaito on kaikkein tärkeintä. Myös muuta kielitaitoa arvostetaan — helpottaahan se asiakaspalvelutehtävissä toimimista.

Disneylandin informaatiotilaisuus, ”Disney Show” ja työhaastattelut pidetään tammikuun lopulla (28.-29.1.2011) Turun Messukeskuksessa. Haku töihin päättyy 20.1. 2011. Infotilaisuus on englanninkielinen ja työhaastettelu voidaan niinikään pitää englanniksi.

Lisätietoja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *