Tienaa rahaa nettihuutokaupassa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lukemattomat suomalaiset ovat löytäneet nettihuutokaupat. Nettihuutokauppa on paitsi kätevä tapa päästä eroon vanhasta tavarasta, myös erinomainen tapa tienata rahaa.

Kaupankäynnin aloittaminen on helppoa

Nettikaupan perustaminen vaatii rahaa ja ainakin jonkin verran osaamista. Kuitenkin kuka tahansa osaa lisätä tavaroita Huuto.nettiin tai muihin verkon huutokauppapalveluihin. Siksi kaupankäynti on helppo aloittaa.

Valokuvassa vanha Sonyn kannettava tietokone.

Myös vanha tietokone menee kaupaksi nettihuutokaupassa.

Matalan kynnyksen ansiosta kymmenet tuhannet suomalaiset myyvät jatkuvasti vanhoja tavaroitaan netin huutokaupoissa. Yllättävän moni tavara näyttää myös löytävän uuden omistajan.

Kenties tarkoituksesi ei ole pelkästään tyhjentää kaappeja ja päästä tarpeettomista tavaroista eroon, vaan haluat saada omaisuudestasi mahdollisimman korkean hinnan.

Tällöin kannattaa kiinittää huomiota siihen, kuinka esittelet myymäsi tavaran. Vaikka et pyrkisikäään maksimaaliseen tuottoon, hyvin laadittu esittely auttaa sinua joka tapauksessa pääsemään eroon vanhoista romuistasi!

Näin saat hyvän hinnan tavarastasi

Useimmat tavaroitaan kaupittelevat huutokauppiaat eivät uhraa montaa hetkeä myymänsä tavaran kuvaamiseen ja esittelyyn. Siksi pienikin vaivannäkö voi tuottaa huomattavan nousun tavaroidesi myyntihintaan.

Jokaisen tavaran esittelyssä kannattaa kiinnittää huomiota otsikkoon, kuvaan ja myytävän tavaran kuvaukseen.

  • Otsikko: Anna otsikossa täsmällinen kuvaus myytävästä tavarasta, mikäli mahdollista. Tarkista, ettei otsikossa ole kirjoitusvirheitä — ne vaikeuttavat tavaran löytymistä hakutoiminnon avulla.
  • Kuvaus: Esittele myymäsi tavara mahdollisimman monipuolisesti. Kerro rehellisesti tavaran kunnosta, ja kuvaa mahdolliset puutteet mahdollisimman tarkoin. Näin varmistat hyvän palautteen, mikä tekee sinusta luotettavan kauppakumppanin.
  • Kertomus: Jos tuotteeseen liittyy joku kiinnostava kertomus, älä unohda sitä. Esimerkiksi julisteeseen liittyvä anekdootti voi tehdä muutoin vaatimattoman näköisestä julisteesta keräilijöiden kannalta houkuttelevan ostoksen.
  • Kuva: Älä kopioi kuvia valmistajan verkkosivuilta tai muualta netistä. Kuvaa tuote itse ja laita kuvaan mukaan paperi, jossa on nimimerkkisi ja valokuvan päivämäärä. Näin ostaja voi olla varma siitä, että sinulla on myymäsi tuote, etkä ole huijari. Se tekee myymästäsi tuotteesta entistä houkuttelevamman.
  • Vastaa kysymyksiin. Muista vastata kaikkiin tavarasta kiinnostuneiden esittämiin kysymyksiin.

Täytä lupaukset, huolehdi kaupan sujuvuudesta

Onnistunut kauppa ei pääty siihen, että olet saanut rahat tilille ja toimittanut tavaran ostajalle.

Kauppa on onnistunut vasta siinä vaiheessa, kun ostaja on ollut tyytyväinen saamaansa tavaraan ja antanut sinusta positiivisen palautteen nettihuutokauppajärjestelmässä. Silloin olet onnistunut myyjänä, silloin ja vain silloin voit tehdä jatkuvasti onnistuneita kauppoja nettihuutokaupassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *