Tienaa rahaa mielipiteilläsi — liity kuluttajapaneliin!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Suomessa toimii runsaasti erilaisia markkinatutkimusyrityksiä, joiden kuluttajapaneliin liittymisestä voit saada palkkioksi rahaa tai tavaroita.

  1. Ipsos Access Paneeli on eurooppalainen markkinatutkimuksia tekevä yritys. Se testaa uusia markkinoille tuotavia tuotteita ja tuoteideoita.Kun liityt Ipsos-kuluttajapaneeliin, voit voittaa yhden kolmesta 1000 euron palkinnosta. Liity Ipsos Access Panels -kuluttajapaneliin!
  2. GlobalTestMarket-jäsenet auttavat yrityksiä tekemään markkinatutkimuksia, joiden aiheena ovat esimerkiksi elokuvat, ravintolat ja autot. Kun vastaat kysymyksiin, voit vaikuttaa tulevaisuuden tuotteisiin jo ennen niiden tuomista markkinoille! Kyselyihin vastaamalla keräät pisteitä. Kerättyäsi tuhat pistettä saat palkkioksi 50 USD. Mielipiteesi on arvokas. Haluatko tietää sen arvon?
  3. MielipideMaailma on paikka, jossa ihmiset voivat ilmaista mielipiteitään tutkimuksissa ja ansaita palkintoja siitä. Liittyminen paneeliin jäseneksi on ilmaista ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan 1000 € rahapalkinto. Liity Mielipidemaailmaan, ja voita 1000 euroa!
  4. Mielipidetutkimus maksaa jopa 5 euroa mielipiteestäsi! Loppuun suorittamistasi erikoistutkimuksista voit saada jopa 50 euron suuruisen palkkion! Liity Mielipidetutkimuksen paneliin, ja tienaat mielipiteistäsi käteistä!
  5. TNS Gallup on täyden palvelun tutkimusyritys. Kuluttajapaneliin liittyneiden kesken arvotaan iPad -taulutietokone! Tule mukaan kehittämään yritysten asiakaspalvelua ja parantamaan työoloja!
  6. YouGov Zaperan paneelin jäsenet saavat vastata kysymyksiin jotka sivuavat taloutta ja politiikkaa. YouGov Zapera toimii Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Kuluttajapaneelin jäsenet saavat tavarapalkintoja mielipiteistään. Tienaa tavaroita ja muuta kivaa mielipiteilläsi!
  7. Toluna on yli neljän miljoonan käyttäjän yhteisö, jossa pääset kertomaan mielipiteesi mitä moninaisimmista asioista. Tolunan käyttäjät saavat tavarapalkintoja. Tienaa mielipiteilläsi tavarapalkintoja!

Kuva: imagerymajestic (freedigitalphotos.net)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *