Mainoksia blogiin — näin tienaat rahaa blogilla!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Onko blogi sinulle harrastus? Haluaisitko tienata sillä myös pieniä tai suurempia sivutuloja? Se onnistuu helpoimmin, kun sijoitat blogiisi mainoksia.

Kaikkiin tässä esittelemiini mainosohjelmiin voit liittyä yksityishenkilönä. Sinun ei siis tarvitse perustaa yritystä tai toiminimeä tarkoitusta varten.

Google-mainokset ovat helpoin tapa tienata

Kenties helpoin ja ensimmäinen mieleen tuleva tapa hankkia mainoksia on liittyminen Googlen AdSense -mainosohjelmaan. Tarvitset vain verkkosivun, pankkitilin ja puhelinnumeron saadaksesi mainokset blogiin.

Haettuasi mukaan mainosohjelmaan voit kopioida AdSense-verkkopalvelusta koodinpätkän, jonka liität verkkosivuusi. Mainoskoodin voit sijoittaa esimerkiksi WordPress-blogissa sivupalstaan omaksi elementikseen.

Suomessa todennäköisesti suosituin Blogspot-blogipalvelu on tunnetusti Googlen omistama. Mainosten lisääminen blogiin onnistuukin suoraan Blogspotin hallintapanelista.

Kun sinulle on kertynyt mainosten napsauttamisesta 70 euron tulot, Google maksaa korvauksen mainoksista suoraan tilillesi. Tämän yksinkertaisemmin et voi tienata blogillasi!

Liity Google AdSense -ohjelmaan.

Mainoksia blogiin kumppanuusohjelman kautta

Google-mainosten lisäksi voit sijoittaa blogiisi muidne mainosverkostojen kautta saamiasi mainoksia. Näistä tuottoisimpia ovat erilaisten kumppanuusohjelmien (affiliate programs) kautta välitettävät mainokset.

Kumppanuusohjelmassa saat rahaa, kun joku verkkosivusi lukijoista

  • klikkaa mainosta ja siirtyy mainostajan sivulle
  • ostaa mainostajan tuotteen tai
  • antaa yhteystietonsa mainostajalle.

Tulon syntyyn oikeuttava tapahtuma on ohjelmakohtainen. Eri mainostajilla on erilaisia käytäntöjä tämän suhteen. Lisäksi eri mainostajat maksavat eri suuruisia korvauksia mainostajille.

Mainkset blogissa tuottavat rahaa.

Kun sijoitat mainoksia blogiin, voit tienata mukavia sivutuloja harrastuksellasi.

Suomessa toimii useita mainosverkostoja, joihin myös bloggaajat voivat liittyä. Kaikkien bloggaajien kannattaa aloittaa seuraavista kolmesta mainosverkostosta.

    1. Tradedoubler. Tradedoubler on kenties suurin ja kaunein mainosverkko. Sen välityksellä saat blogiisi myös tunnettujen yritysten mainoksia.Tradedoublerin yritysvalikoima on monipuolinen. Siksi Tradedoubleria voi suositella oikeastaan mistä tahansa aiheesta bloggaavalle.
    2. TradeTracker. TradeTrackerin mainostajien joukossa on monia kiinnostavia yrityksiä. Esimerkiksi muotibloggaajat saattavat olla kiinnostuneita mainosohjelmaan kuuluvista lehdistä.TradeTrackerin kautta saat blogiisi esimerkiksi Cosmopolitanin, Demin ja Olivian mainokset — liity julkaisijaksi TradeTrackerin mainosohjelmaan!
    3. Guava Media on kolmas suosittelemani mainosverkko. Guavan erityisvahvuuksia ovat erilaiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät mainokset. Jos blogisi käsittelee vaikkapa luontaistuotteita, kannattaa sinun ehdottomasti hakea Guavan julkaisijaksi —liity Guava Median julkaisijaksi tästä!

Näiden neljän mainosohjelman kautta saat nopeasti, usein jo muutamassa päivässä blogiisi mainokset.

4 kommenttia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *