Kolme syytä, jotka estävät sinua tienaamasta rahaa netissä

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vain harvat onnistuvat tienaamaan rahaa netissä. Kenties sinäkin olet jo kokeillut onneasi nettibisneksessä, mutta toivomasi lisäansiot ovat jääneet liian pieniksi. Mistä homma siis kiikastaa, kun sinua tyhmemmät näyttävät tienaavan enemmän?

Kun tunnistat tyypilliset tienaamisen esteet ja hidasteet, olet jo ottanut ensimmäisen askeleen esteiden ohittamiselle. Silloin sinullakin on mahdollisuus ansaita rahaa netissä.

1. Kyvyttömyys toimia

Me kaikki haluamme menestyä elämässämme ja tienata rahaa. Mitä helpmmin ansaitsemme elantomme, sen parempi. Jos tienaaminen onnistuu vielä nopeasti, olemme vielä tyytyväisempiä. Silloin unelmamme tuntuvat olevan käden ulottuvilla.

Monet keskittyvät kuitenkin unelmointiin, suunnitteluun ja pohdiskeluun. Unelmoimme siitä, mitä teemme kun tilille alkaa kertyä rahaa. Suunnittelemme eri tapoja ansaita ja pohdimme, miksi emme ole vielä onnistuneet tekemään unelmastamme totta.

Kuva: Mike Baird

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, on ratkaisu helppo löytää. Lopeta unelmointi ja ryhdy töihin. Valitettava tosiasia on, että tienaaminen vaatii työtä — halusitpa sitten ansaita rahaa työelämässä tai nettibisneksessä.

Ryhdy töihin, laadi taistelusuunnitelma ja toteuta suunnitelmaasi vaihe vaiheelta. Kirjoita joka päivä nettisivuillesi uutta sisältöä, perusta säännöllisesti uusia sivustoja ja tutustu uusiin kumppanuusohjelmiin.

Toimi, toimi, toimi.

2. Tiedonpuute

Kenties toimit jatkuvasti, mutta silti tulosta ei tunnu syntyvän. Tällöin ongelmasi voi piillä tiedonpuutteessa: teet koko ajan työtä, mutta teet vääriä asioita tai oikeita asioita väärin.

Silloin sinun on palattava nettibisneksen perusteisiin. Tutustu hakukoneoptimoinnin alkeisiin. Optimoi sivustosi, ota huomioon verkon käyttäjien tavat käyttää hakukoneita. Kun huomioita nettibisneksessä alusta alkaen Googlen merkityksen, olet taas askeleen lähempänä menestystä.

Älä kuitenkaan pysähdy ja kuvittele, että kerran opittu pitää aina paikkaansa. Hakukoneet kehittyvät koko ajan, ja siksi vanhat menetelmät eivät välttämättä toimi tällä hetkellä. Siksi sinun pitää koko ajan seurata verkon parhaita hakukoneoptimointiblogeja.

Jos nettibisneksesi perustuu vaikkapa blogiin ja sisällöntuotantoon, on sinun jatkuvasti omaksuttava uutta tietoa. Älä kierrätä netin keskinkertaista sisältöä uudessa kuosissa — lue lukemasta päästyäsi kirjoja ja alan lehtiä. Seuraa blogisi aihepiirin uutisia ja aihepiirin ulkolaisia blogeja. Silloin osaat todennäköisesti kirjoittaa lukemisen arvoista sisältöä.

Jos tienaamisesi perustuu tavaroiden ostamiseen ja myymiseen, on sinun koko ajan tunnettava markkinat. Ota selvää, mistä tavaraa saa halvalla. Selvitä, paljonko ihmiset ovat valmiita maksamaan tavarastasi.

Opiskele, opiskele, opiskele.

3. Sitkeydenpuute

Jos edelliset tienaamisen esteet eivät tunnu tutuilta, saattaa sitkeydenpuute olla ongelmasi. Moni bloggaaja menettää kiinnostuksensa, kun blogi ei kerää lukijoita. Kumppanuusohjelmilla ansaitseva ei jaksa jatkaa sivuston rakentamista, kun mikään ei näytä tuovan sivustoa Googlen hakutulosten kärkeen.

Koska verkkobisnes tuottaa hitaasti, useimmat menettävät uskonsa ennen merkittävien ansioiden kertymistä. Älä kuulu heihin — luota itseesi ja jatka yrittämistä.

Vaikka menestystä ei näyttäisi heti kertyvän, kannattaa yleensä jatkaa sitkeästi samalla tiellä. On turha hypätä aihepiiristä toiseen, yrittää joka viikko tai kuukausi uutta alaa ja uutta tienaamistapaa. Silloin on varmaa, että et opi kunnolla ensimmäistäkään tapaa tienata lisäansioita.

Jatka, jatka, jatka.

On erittäin todennäköistä, että sinäkin onnistut ansaitsemaan lisätuloja netissä kun

* toimit heti tänään
* olet valmis oppimaan uutta
* jatkat sitkeästi yrittämistä.

Matka voi olla pitkä, mutta pääset varmasti perille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *