Lisäansioita kotoa käsin – 8 tapaa ansaita rahaa kotona

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Haluatko ansaita rahaa kotona? Internetin aikakaudella se on helpompaa kuin koskaan! Tässä artikkelissa esittelen kahdeksan eri tapaa ansaita rahaa kotona. Ja mikä parasta: nämä vinkit toimivat oikeasti!

Sinäkin voit ansaita rahaa kotona useilla eri tavoilla. Vaihtoehdot ovat sitä monipuolisempia ja tuottavampia, mitä arvokkaampaa osaamista sinulla on. Mutta ilman huippuammattilaisen erikoisosaamistakin voit tienata sivutuloja kotoa käsin!

office-820390_640

Internet on tehnyt kotona rahan ansaitsemisen aikaisempaa helpommaksi. Kotiäidit, opiskelijat ja monet työttömät ovat havainneet tämän. Kotoa käsin voi hankkia paitsi pieniä sivutuloja, myös ansaita rahaa vaikka enemmänkin.

Käytännössä jokainen voi hankkia lisäansioita rahaa kotona ainakin pieniä summia ilman mitään erityistaitoja. Ehkä sinäkin löydät seuraavista ideoista keinon kerätä hiukan lisäansioita muuten kenties niukan elantosi lisäksi!

   1. Ansaitse rahaa mielipidekyselyillä. Mielipidekyselyihin vastaamalla voit ansaita ainakin pieniä rahasummia. Eräät kuluttajapaneelit maksavat selvää rahaa kyselyihin vastaamisesta, toisten kautta osallistut arvontoihin. Pikkuvaivalla osallistut kuitenkin arvontaan, jossa voiton todennäköisyys on lottoamista suurempi!
   2. Hanki rahaa valuuttakaupalla. Valuuttakauppa sopii kovahermoisille sijoittajille, jotka luottavat omaan kykyynsä ennakoida markkinoiden ailahtelevaa suhtautumista eri valtioiden valuuttoihin. Ennen internettiä valuuttakauppa oli vain suursijoittajien ulottuvilla, mutta nyt piensijoittajat pääsevät mukaan peliin jo muutamankymmenen euron sijoituksella.
   3. Ansaitse rahaa kotona bloggaamalla. Jos pidät kirjoittamisesta ja olet kiinnostunut muodista sekä kauneudesta, saatat ansaita ihan mukavasti rahaa vaikkapa tyyli- ja muotiblogia kirjoittamalla. Tyyliblogien lukijakunta on blogimaailman suurin — siksi tyyliblogilla voi myös ansaita hyvin.
   4. Tienaa rahaa huuto.netissä. Monet suomalaiset ovat löytäneet nettihuutokaupoista oivan keinon ansaita sivutuloja. Toiset ovat löytäneet niin hyvän tuotteen, että he onnistuvat tienaamaan koko elantonsa huuto.netissä. Onnistuisiko se myös sinulta?
   5. Ansaitse rahaa kirjoittamalla. Maailma on täynnä tekstejä, joiden kirjoittamisesta maksetaan palkkaa. Toimittajien ja kirjailijoiden lisäksi kaikki yritykset tarvitsevat tekstejä esimerkiksi verkkosivuille ja esitteisiin. Kenties sinä voisit ansaita elantosi tekstisuunnittelijana?
   6. Tee käännöstöitä kotoa käsin. Kääntäjät eivät ole erityisen hyvinpalkattuja, vaikka kääntäminen vaatii jo varsin hyvää kielitaitoa. Kuitenkin esimerkiksi lehtijuttuja kääntämällä voi päästä kohtuullisiin sivuansioihin — ja rahaa voi tienata silloinkin kotona!
   7. Ansaitse tukiopettajana. Entisaikaan koulut järjestivät heikoille oppilaille maksutonta tukiopetusta. Nykyään vanhemmat joutuvat yhä useammin etsimään itse opettajan tukea tarvitsevalle lapselleen. Jos olet hyvä esimerkiksi kielissä tai matematiikassa, voi tässä piillä mainio paikka ansaita ihan mukavia sivutuloja!
   8. Ansaitse rahaa puhtaaksikirjoittajana. Itse olen aina silloin tällöin tarvinnut apua haastatteluiden puhtaaksikirjoittamisessa. Ilman sopivia laitteita se on työlästä, mutta tottunut konekirjoittaja purkaa äänitallenteita nopeasti. Puhtaaksikirjoittajana voit tienata elantosi mainiosti kotona!

Onko sinulla omia vinkkejä, joiden avulla lukijat voivat ansaita lisäansioita kotoa käsin? Kerro parhaat vinkkisi kommenteissa!

 

Yksi kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *